Ana Sayfa Haberler Apple polisiye dizi çekecek

Apple polisiye dizi çekecek

0

Apple’ın, en iyi yardımcı kadın oyuncu ödüllü Octavia Spencer ile polisiye dizi çekeceği açıklandı.

İsmi son günlerde Netflix ile anılan Apple, orijinal içeriklerine hız kesmeden devam ediyor. Orijinal içerikler için 1 milyar dolar gibi ciddi bir bütçe ayıran Apple’ın, bu içerikler için yeni bir ismi bünyesine kattığı ortaya çıktı. Çıkan haberlere göre; Apple en iyi yardımcı kadın oyuncu ödüllü Octavia Spencer ile polisiye dizi çekecek.

Apple’dan polisiye dizi geliyor

Oscar ödüllü Octavia SpencerAre You Sleeping? (Uyuyor musun?) isimli polisiye dizide başrol oynayacak. Bu dizinin Kathleen Barber’ın aynı ismi taşıyan kitabından uyarlanacağı söyleniyor. Are You Sleeping? kitabında, babasının ölümü cinayet podcast’i ile ortaya çıkan bir kadının hikayesini anlatılıyor. Bu kitabın, gerçek suç tutkusu üzerine odakladığını belirtelim.

Serial‘ın yaratıcısı ve yapımcısı olan Sarah Koenig‘in, Apple’ın bu projesinde danışmanlık yapacak. Kitabın diziye uyarlanmasını ise Nichelle Tramble yapacak. Dizinin yapımcılığını ise Reese Witherspoon’un kurduğu Hello Sunshine firması üstlenecek.

Son olarak Apple’ın polisiye dizi projesinin yanında Ronald D. Moore ile bir proje üzerinde çalıştığını belirtelim. Bu içeriklerin iTunes Store yerine Apple Music üyelerine sunulmasını bekliyoruz. Müzik sektöründeki atılımlarını son dönemin yükselen yıldızı dizilere karşı gösteren Apple, bu pazarda rakiplerine karşı 2018’de üstünlük kurabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz