Ana Sayfa Haberler Jimmy Iovine, Apple’dan ayrılıyor

Jimmy Iovine, Apple’dan ayrılıyor

0

Apple Music’in başındaki isim olan Jimmy Iovine’ın Apple’dan bu yıl içerisinde ayrılacağı söyleniyor. Peki, Jimmy Iovine’ın koltuğuna kim geçecek?

Apple Music servisinin başında olan Jimmy Iovine, geçtiğimiz günlerde Spotify‘ı hedef alan söylemleri ile gündeme gelmişti. Spotify’ın kar elde etmediğini ve Apple Music’in daha geniş kapsamlı müzik servisi olduğunu söyleyen Jimmy Iovine‘ın bugün Apple’dan ayrılacağı söylentileri ortaya çıktı.

Jimmy Iovine, Ağustos ayında ayrılabilir

Dr.Dre ve Eddy Cue gibi önde gelen yöneticilerin yanında çalışan Apple Music müdürü Jimmy Iovine’ın ilk olarak müzik söylenti sitesi Hits Daily Double tarafından Apple’dan ayrılacağı söylendi. Daha sonra ise bu iddia Billboard tarafından doğrulandı.

Billboard’a göre; J. Iovine, Apple’dan Beats Electronics satışı sırasında elde ettiği hisse senetlerinin son ödeme tarihi olan Ağustos ayında görevini bırakacak.

Apple Music’in patronu Iovine, Apple Music ekibine 2014 yılında katılmıştı. Deneyimli isim bu süreçte, Beats Electronics‘in satın alınmasında büyük rol oynamıştı.

J. Iovine’ın ayrılmasından sonra boş kalan koltuğa hangi ismin geçeceği bilinmiyor. Ancak Apple’ın Apple Music‘in başına müzik sektöründen deneyimli bir ismi getireceği kesin. Yeni gelecek olan isim, Apple Music’i daha esnek bir hale getirip, kişilerin birbirleri ile çalma listesi paylaşması ve sık sık güncellenen listelerin kullanıcılara sunulması konusunda hamleler yapmalı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz