Ana Sayfa iPhone iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X satış rakamları Apple’ın yüzünü...

iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X satış rakamları Apple’ın yüzünü güldürüyor

0

Apple, iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X satış rakamları ile Amerika’ya damgasını vurdu. iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X satış rakamları haberimizde.

Kantar araştırma firması, Amerika’da iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X satış rakamları verilerini bugün paylaştı. Kantar’ın araştırmasına göre Kasım ayı içerisinde Amerika Birleşik Devletleri’nde iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X en çok satan ilk üç akıllı telefon oldu.

Apple’ın yüzü iPhone X ile gülüyor

Güney Koreli Samsung ise Apple’ın anavatanında Galaxy S8 satışları ile listenin 6. sırasından kendine yer bulabildi. 2017 yılında yeni iPhone modellerinin Çin, Japonya ve İngiltere’de de yoğun ilgi gördüğünü aktaran Kantar, Apple’ın özellikle Çin‘in üzerinde yoğunlaştığını belirtiyor.

Araştırmalara göre; Çin, Apple’ın yüksek kar ve satış oranları elde ettiği bir pazar olmayı başardı. iPhone X‘un Çin’de en çok satılan model olduğu ve pazar payının %6 gibi ciddi bir orana sahip olduğu belirtiliyor.

%6 rakamsal olarak az görünebilir. Ancak Çin’deki telefon çeşitliliğini düşünürsek bu rakamın ne kadar yüksek olduğunu görebilirsiniz.

Kantar’ın raporuna göre; Kasım ayında Amerika’da iOS pazar payı ise %49,4 gibi bir orana sahip oldu. İngiltere’de ise iPhone X %14.4‘lük bir pazar payı yakaladı.

Japonya‘da ise yeni iPhone modelleri en çok satan ilk iki telefon olmayı başardı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz