Ana Sayfa Haberler Jimmy Iovine, ayrılık söylentilerini yalanladı!

Jimmy Iovine, ayrılık söylentilerini yalanladı!

0

Apple Music’in başındaki isim olan Jimmy Iovine’ın Apple’dan ayrılacağı söylentileri bugün J. Iovine tarafından yalanlandı.

Geçtiğimiz günlerde Billboard; Apple Music’in başındaki isim olan Jimmy Iovine‘ın Ağustos ayında Beats Electronics satışından son kar payını aldıktan sonra Apple’dan ayrılacağını doğrulamış ve bu haber gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak bugün Billboard‘un haberin çürüten açıklama bizzat Jimmy Iovine kendisinden geldi.

Ayrılık haberleri yalanlandı

Jimmy Iovine, basında çıkan ayrılık söylentilerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. The Defiant Ones’ı tanıtmak için düzenlenen Q&A etkinliğinde konuşan Jimmy Iovine; iTunes şefi Eddy Cue ve Apple CEO’su Tim Cook ile Apple Music’i büyütmeye kararlı olduklarını dile getirdi.

J. Iovine; “Yaklaşık 65 yaşındayım. Dört yıl boyunca Apple ile birlikte çalıştım. Apple Music servisimiz 30 milyondan fazla aboneye ulaştı ve Beats için başarılı çalışmalarımız devam ediyor. Eddy ve Tim ile çalışmaktan çok mutluyum. Apple için elimden geleni yapmaya yardımcı olmak için her şeyi yapmaya kararlıyım.” ifadelerini kullandı.

J. Iovine‘ın bu açıklamalarından sonra ayrılık haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyleyebiliriz. Ancak biz kalırsa Apple; J. Iovine yerine başka bir isim düşünmeye başlasa çok iyi olacak.

Apple Music‘te artık yeterince içeriğin olduğu aşikar. Ancak bu içerikleri kullanıcılara sunma konusunda Spotify’ın bir tık gerisinde kalan Apple Music için artık radikal hamleler yapılmalı. Temkinli davranarak, mevcut kullanıcıyı elde tutmaktan öteye geçilemeyecek gibi görünüyor. Umarız Apple daha agresif bir politika izler ve Apple Music’e yaklaşık 3-4 yıl sonra sunacağı yenilikler WWDC 18‘de tanıtır ve yıl bitmeden sunar.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz