Ana Sayfa Haberler Olloclip iPhone X için yeni merceklerini tanıttı

Olloclip iPhone X için yeni merceklerini tanıttı

0

Ağırlıklı olarak iPhone modelleri için kamera lensi satışa sunan Olloclip, iPhone X için geliştirdiği lensleri tanıttı.

iPhone X için özel olarak geliştirilen Connect X isimli yer değiştirilebilen kamera lensleri iPhone X’ların kamera alanına anında uyumlu hale gelebilecek.  Yeni lens sistemi iPhone X hem ön hem arkasında yer alan kameralar ile uyumlu olarak kullanılabilinecek. Kullanıcıların sıklıkla şikayet ettiği ekran koruyucu ile kullanım konusuyla da ilgilenen Olloclip, 0.5 mm kalınlığına sahip ekran koruyucularıyla da uyumlu olacak.

Ön sipariş tarihi hakkında herhangi bir bilgi vermeyen Olloclip, kullanıcıları Connect X lens sisteminde iPhone 7/7 Plus/8/ Plus modelleri için kullanılabilen Connect lensleri uyumlu olmayacağına da değindi . Connect X lensini kullanacak olan  iPhone X kullanıcıları, Olloclip’in piyasaya süreceği telephoto, super-geniş gibi lens kitlerini edinmesi için de ufak bir meblağı gözden çıkarması gerekiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz