Ana Sayfa Öne Çıkanlar Turkcell, hediye ettiği VARTA kablosuz şarj cihazını toplatıyor olabilir

Turkcell, hediye ettiği VARTA kablosuz şarj cihazını toplatıyor olabilir

3

Turkcell, iPhone X’u ön sipariş ile satın alanlara hediye ettiği VARTA kablosuz şarj cihazını toplatıyor olabilir. İşte konuyla ilgili son gelişmeler.

Turkcell, iPhone X’u ön sipariş ile satın alan müşterilerine, VARTA markasının kablosuz şarj cihazını hediye edeceğini açıklamıştı. Ancak iPhone X ile hediye olarak gönderilen VARTA kablosuz şarj cihazının sahte olabilme ihtimalini, geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberde dile getirmiştik.

Konuyla ilgili Turkcell ile iletişime geçtikten sonra; Turkcell cephesinden “Yekta Bey, yaşadığınız durum için üzüntü duyuyoruz. Tedarikçi firmalarımızla alakalı bir sıkıntımız olmuş. Size yeni bir ürün yolluyoruz, eski ürünü de gelen kargoya vermenizi rica ederiz.” açıklaması gelmişti.

Turkcell’in bize yaptığı bu geri dönüşten sonraysa diğer insanların bu durumdan haberleri olmadığı için Turkcell’in bir açıklama yapması ve cihazların toplatılması gerektiğini belirtmiştik. Geçen günlerde ise bize ulaşan takipçilerimiz vasıtasıyla bu konuda bir gelişme olduğunu mutlulukla bildirmek isteriz.

Turkcell’in sahte VARTA kablosuz şarj cihazı ile ilgili aksiyon aldığı ve bu ürünü müşterilerinden geri alacağı söylentileri sosyal medya platformlarından kulağımıza gelmeye başladı. Mağdur olan birkaç müşterinin söylediğine göre; Turkcell, hediye ettiği kablosuz şarj matını kurye ile geri alacak ve müşterilerine Turkcell Online Mağazasında kullanabileceği 300 TL değerinde hediye çeki verecek.

Konuyla ilgili detayları aşağıdaki videomuzdan izleyebilirsiniz.

Güncelleme: 15 Ocak 2018 tarihinde Turkcell bizi de arayarak daha önce aldığımız duyumları doğrulayacak şekilde tarafımıza bilgi verdi. Böylece bu konu bütünüyle netlik kazanmış oldu; Turkcell tüm sahte olan Varta kablosuz şarj cihazlarını geri toplayarak mağdur olan müşterilerine 300 TL tutarında hediye çeki veriyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


3 Yorumlar

  1. Yekta bey merahaba,
    Ben sizden bi konuda bilgi almak istiyorum. Daha önceki kablosuz sarj ile ilgili videonuzda anker marka bir kablosuz sarj cihazi kullanmistiniz. O modelden ariyorum
    Bende fakat yurt ici sitelerde bulamadim nereden temin ettiniz acaba o konuda bilgi verebilirmisiniz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz