Ana Sayfa Öne Çıkanlar Apple Park’ın Drone ile çekilmiş videosu yayınlandı

Apple Park’ın Drone ile çekilmiş videosu yayınlandı

0

Apple Park’ın, 2018’de ilk Drone ile çekilmiş videosu bugün yayınlandı. Duncan Sinfield tarafından çekilen video ile Apple Park’a yakından göz atabilirsiniz.

Geçtiğimiz Nisan ayında kapılarını açan Apple Park, tasarımı ve konumu ile büyük ilgi görmüştü. Foster + Partners işbirliğiyle tasarlanan Apple Park, 464.500 metrekarelik asfalt ve beton alanı yeşil alana dönüştürmüştü.

Çevre konularında her zaman hassas davranan Apple, Apple Park’ta; halka açık bir Apple Store ve kafe içeren bir ziyaretçi merkezi, Apple çalışanlarına yönelik 9.290 metrekarelik bir spor salonu, güvenlikli araştırma ve geliştirme tesisleri ve Steve Jobs Theater’a yer vermişti.

Steve Jobs anısına inşa edilen 1.000 kişilik Steve Jobs Theater’ın; 6,1 metre uzunluğunda ve 50 metre çapında cam bir silindirden oluştuğunu belirtelim.

2018’in ilk Drone ile çekilmiş Apple Park videosu

Drone ile çektiği videolar ile tanınan Duncan Sinfield, bugün YouTube’da Apple Park‘ın videosunu paylaştı. Yaklaşık olarak 3 dakikalık Drone videosunda; Apple Park’ın avlusu, çalışanlar için tasarlanmış spor salonları ve Steve Jobs Theater yer alıyor.

Apple tutkunları için mutlaka gidilip görülmesi yerlerden biri olan, Kaliforniya‘nın 1 Infinite Loop sokağında bulunan Apple Park‘a aşağıdaki video ile göz atabilirsiniz.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz