Ana Sayfa iPad iPad Pro’nun AR ve not alma özelliklerini anlatan reklamlar yayınlandı

iPad Pro’nun AR ve not alma özelliklerini anlatan reklamlar yayınlandı

0

Apple, iPad Pro’nun AR ve not alma özelliklerini anlatan reklamlar yayınlandı. iOS 11 ile güçlenen iPad Pro, bilgisayarın yerini alacak gibi görünüyor.

iPad Pro ile bilgisayarın yerini alamayı hedefleyen Apple, iOS 11 ile tabletin gücüne güç katmıştı. Apple Pencil ile kişilerin yaratıcılık yeteneklerine büyük katkı sağlayan iPad Pro için bugün yeni reklamlar yayınlandı.

Apple’ın resmi YouTube hesabından yayınlanan iPad Pro — Augment Reality ve iPad Pro — Take notes isimli reklamlarda; iPad Pro’nun iOS 11 ile kazandığı AR yani arttırılmış gerçeklik özelliği ve yine iOS 11 ile gelen sürükle bırak yöntemi ile not tutma özellikleri ön plana çıkarılıyor.

Apple, Hannah Alligood ile çalışmaya devam ediyor

Daha önce yayınlanan iPad Pro reklamlarında oynayan Hannah Alligood, yine kamera karşısına geçiyor. Daha önce Kağıttan Kentler, Better Things ve Out for Delivery gibi filmlerde rol oynayan Hannah Alligood’un yer aldığı reklamları aşağıdan izleyebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz