Ana Sayfa iOS iOS için YouTube’a koyu tema opsiyonu geliyor

iOS için YouTube’a koyu tema opsiyonu geliyor

0

YouTube’un iOS uygulamasına koyu tema seçeneği çok yakında gelecek.

Google’ın bünyesinde yer alan YouTube, 2017’nin Nisan ayında web sitesine koyu tema seçeneğini herkesin beğenesine sunmuştu. Koyu temanın web sitesine gelmesinin ardından gözler mobil platformlardaki uygulamasına çevrilmişti. Ancak Google cephesinden bugüne kadar bu konuda bir hamle gelmemişti.

Koyu tema çok yakında geliyor

Bugün Reddit’te ortaya çıkan bilgiye göre; iOS için YouTube uygulamasına koyu tema seçeneği çok yakında eklenecek. Hatta Google, test kullanıcıları üzerinde bu özelliği şimdiden test etmeye başlamış bile.

Koyu tema opsiyonunun size sunulup sunulmadığını Profil>Ayarlar>Koyu Tema  bölümünden kontrol edebilirsiniz. Bu seçenek eğer görünüyorsa, aktif ederek YouTube’u siyah bir görünümde kullanabilirsiniz.

OLED ekrana sahip iPhone X‘un pil ömrünü az da olsa uzatacak olan bu mod, ayrıca gece geç saatlerde uygulamayı kullananların göz sağlığını da koruyacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz