Ana Sayfa Haberler Sihirli Elma Haftalık Gündem Podcast’i – Gündem #1 yayında!

Sihirli Elma Haftalık Gündem Podcast’i – Gündem #1 yayında!

1

Sihirli Elma çatısı altında haftalık Apple gündemini değerlendirdiğimiz Podcast yayınlarına başlıyoruz. Hatta ilk bölümümüzü yayınladık bile.

Videolarımızdan tanıdığınız Yekta Fırtına ile birlikte mikrofonun başına geçtik. İlk yayın deneyimimiz olmasından mütevellit heyecanımız, hatalarımız olmuş olabilir. Geri dönüşleriniz bizim için çok önemli. Dolayısıyla yorum yapabileceğiniz her yerden, en çok da [email protected] mail adresinden soru, öneri ve görüşlerini paylaşırsanız çok seviniriniz.

Şimdilik SoundCloud ve YouTube platformlarındayız. Yakında iTunes ve diğer muhtelif podcast mecralarından da bizi dinleyebileceksiniz.

Bu hafta Macbook Air‘in 10. yılından HomePod‘a, FBI‘dan iPhone X‘daki çentiğine kadar birçok konuya değindik. Biz Apple konuşmaktan büyük keyif alıyoruz, umarım siz de dinlemeyi seviyorsunuzdur.

İyi dinlemeler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. Bir çok podcast dinledim. Apple konusunda olsun Açık radyo olsun. Şimdiye kadar dinlediklerim içinde en iyilerinden biri. Şaka yapmıyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz