Ana Sayfa Öne Çıkanlar Apple Music for Artists duyuruldu

Apple Music for Artists duyuruldu

0

Apple, sanatçılar için özel olarak hazırlanan Apple Music for Artists platformunu bugün duyurdu. Peki, Apple Music for Artists neler sunuyor?

Çevrimiçi müzik platformu Apple Music için uzun bir süre müşteri odaklı bir politika izleyen Apple, son dönemde yaptığı atılımlar ile sanatçılara da ağırlık vermişti. Apple, şimdi de Apple Music for Artists platformunu bugün kullanıma sundu.

Sanatçılar için Apple Music kullanıma sunuldu!

Sanatçılar için Apple Music olarak tanımlayabileceğimiz bu platform sayesinde müzisyenler, parçalarının istatistik verilerine ulaşabiliyor. Bu veriler arasında; müşterilerin satın alma alışkanlıklarına ilişkin veriler, dinleyici sayısı, toplam ziyaretçi sayısı, satın alınan şarkı ve albümlerin detaylı bilgileri yer alıyor.

Apple Music for Artists, tam 115 ülkenin verilerini sanatçılara sunuyor. Sanatçılar ülke bazlı istatistik görüntülemenin yanında, şehir, cinsiyet ve yaş aralığı gibi ayrıntılı bilgileri de görebiliyor.

 

Kanadalı R&B sanatçısı Daniel Caesar; “Apple’ın Apple Music for Artists platformunda sanatçılarla rekabet etmek için ihtiyaç duydukları araçlar yer alıyor. Bu çok kaliteli ve detaylı bir analiz aracı oldu.” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz