Ana Sayfa Haberler Apple WeChat’te resmi hesabını açıyor

Apple WeChat’te resmi hesabını açıyor

0

Apple, Çinli kullanıcılar için WeChat isimli sosyal medya platformunda resmi hesabını açtı.

Apple’ın resmi WeChat hesabına erişmek isteyen kullanıcıların uygulamanın arama kısmına “Apple” yazmasının ardından ekleme imkanına sahip olacak. Buradan Apple ID’sini giren kullanıcılar WeChat Pay aracılığıyla Apple ürünleri satın alabiliyor. Bununla birlikte satın alınan ürünlerin garanti bilgileri ve en yakın Apple Store’lara erişme imkanı da sunuyor.

Apple tarafından gerçekleştirilen bu hamlenin ardında neler yattığını tahmin etmek zor olsa da geçtiğimiz sene Apple ile WeChat, okuyucuların içerik üreticilerine bahşiş bırakmasını sağlayan sunduğu bir özellik sebebiyle yaşadığı problemin ardından iki şirket arasındaki ilişkilerin iyiye gittiğini gösteren bir kanıt olabilir.

WeChat platformu üzerinde açmış olduğu resmi hesap ile Çin pazarında geniş kitlelere ulaşmayı hedefleyen Apple’ın nasıl bir karşılık alacağını kısa süre içinde göreceğiz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz