Ana Sayfa Öne Çıkanlar HomePod çıkış tarihi açıklandı!

HomePod çıkış tarihi açıklandı!

0

Apple’ın merakla beklenen akıllı hoparlörü HomePod’un çıkış tarihi bugün açıklandı. HomePod, 9 Şubat’ta satışa sunulacak.

Apple, WWDC 17 etkinliğinde tanıtmış olduğu akıllı hoparlörü HomePod’u, 2017 sonunda satışa sunacağını açıklamıştı. Ancak yaşanan sorunlardan dolayı çıkış tarihi 2018’e ertelenmişti. Apple, bugün merakla beklenen HomePod‘un çıkış tarihini resmen açıkladı.

HomePod, 9 Şubat’ta geliyor

26 Ocak 2018 yani Cuma günü satışa sunulacak olan HomePod, 9 Şubat tarihinde satın alanlara teslim edilecek. 349 dolar fiyat etiketine sahip olan HomePod ilk olarak ABD, İngiltere ve Avustralya‘da satışa sunulacak. Beyaz ve Siyah renk seçeneklerine sahip olan Siri destekli akıllı hoparlörde; 6 adet mikrofon, 7 adet tweeter ve 1 adet woofer yer alıyor.

Apple A8 işlemci ve AirPlay 2 desteği ile rakip tanımayan HomePod’un, Türkiye‘de henüz ne zaman satışa sunulacağı bilinmiyor. Ayrıca HomePod’u kullanmak için iOS 11.2.5 sürümünü kullanıyor olmanız gerekecek. Bu zorunluluktan dolay iOS 11.2.5’in önümüzdeki hafta içerisinde yayınlanacağını düşünüyoruz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz