Ana Sayfa Öne Çıkanlar HomePod’un müzik becerilerini öne çıkaran reklamlar yayınlandı

HomePod’un müzik becerilerini öne çıkaran reklamlar yayınlandı

1

Apple, akıllı hoparlörlü HomePod için yeni reklamlar yayınladı. 4 farklı reklamda HomePod’un müzik alanındaki becerileri ön plana çıkarılıyor.

Geçtiğimiz günlerde Amerika, İngiltere ve Avustralya‘da ön siparişe sunulan HomePod, Apple’ın hoparlör alanındaki ikinci, akıllı hoparlör ise ilk girişimi olacak. Siri ve Apple Music destekli HomePod’da; Siri’yi evin her alanında aktif etmek için 6 adet mikrofon, 7 adet tweeter ve 1 adet woofer yer alıyor.

Akıllı hoparlör olmanın yanında müzik özellikleri ile de çoğu ön inceleme yapan Hi-Fi sitelerinden övgü almayı başaran HomePod için dört adet reklam yayınlandı.

Boyundan büyük işler yapıyor

Apple’ın YouTube hesabı üzerinden paylaşılan reklamlarda; HomePod’un müzik becerileri ön plana çıkarılıyor. Küçük boyutlarına göre Hi-Fi kalitesinde ses sunduğu söylenen HomePod hakkında yorum yapmak için henüz erken gibi görünüyor.

349 dolar fiyat etiketi ile 9 Şubat’ta Apple Store‘lardaki yerini alacak olan HomePod’un, 2018 sonuna doğru ülkemize de gelmesini bekliyoruz.

Distortion, Bass, Equalizer ve Beat isimli reklamları aşağıdan izleyebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz