Ana Sayfa Öne Çıkanlar HomePod’un tamir ücreti açıklandı

HomePod’un tamir ücreti açıklandı

0

HomePod’un tamir ücreti Apple tarafından açıklandı. Bozulan HomePod’u tamir ettirmek yerine yenisini almak daha mantıklı olabilir.

Apple, geçtiğimiz hafta akıllı hoparlörü HomePod’u Amerika, İngiltere ve Avustralya’da satışa sunmuştu. İncelemelerde övgü ile bahsedilen HomePod7 adet tweeter’ını ve bir adet 4 inçlik 20 mm büyüklüğündeki özel amfi ile güçlendirilmiş bass hoparlörünü, oda tanıma sestemi sayesinde maksimum performansta kullanabiliyor.

HomePod, bulunduğu yerin akustiğini tespit ediyor ve Apple A8 işlemcisi ile müziklerin akustiğini ve Equalizer‘ını optimal seviyede sunuyor.

Tamir ücreti ne kadar?

349 dolar satış etiketine sahip olan HomePod’un tamir ücreti belli oldu. Apple tarafından açıklanan bilgilere göre; bozulan HomePod’u tamir ettirmek için tam 279 dolar ödemeniz gerekiyor. Satış fiyatı ile tamir fiyatı arasındaki farkın bu denli az olmasının sebebi henüz bilinmiyor.

Bu durumda bozulan HomePod’u tamir ettirmek yerine yenisini almak bazı kişilere göre daha mantıklı bir hamle olabilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz