Ana Sayfa Öne Çıkanlar Apple, dizi projesi için Kevin Durant ile anlaştı

Apple, dizi projesi için Kevin Durant ile anlaştı

3

Apple, Apple Music üzerinden sunacağı yeni orijinal dizisi için NBA’de Golden State Warriors forma giyen Kevin Durant ile anlaştı.

Apple’n uzun bir süredir orijinal diziler üzerinde çalıştığı haberlerini sizlerle paylaşmıştık. Orijinal içerikler için 4 milyar gibi bir bütçe ayıran Apple, daha önce Steven Spielberg, Ronald D. Moore, Damien Chazelle, Reese Witherspoon ve Jennifer Aniston gibi isimlerle anlaşmıştı.

Kevin Durant yapımcı koltuğunda

Apple Music üzerinden yayınlanması beklenen orijinal diziler için atılımlarına hız kesmeden devam eden Apple, bugün NBA‘de Golden State Warriors forma giyen Kevin Durant ile anlaştığını duyurdu.

Kevin Durant‘in yapımcılığını üstleneceği Swagger isimli orijinal dizi, drama formatında olacak. Tahmin edebileceğiniz gibi basketbol dünyasında geçecek olan Swagger, K. Durant’in çocukluğundan esinlenilecek.

Swagger’da; Athletic Union takımında oynayan sporcuların genç yaşta basketbol dünyasına giriş hikayesi işlenecek. Durant, bu dizide tek başına yapımcı olmayacak. Da Vinci Şifresi ve Akıl Oyunları filmlerinin yapımısı Brian Grazer, ünlü basketbolcuya eşlik edecek.

Basketbol dizi olan Swagger‘ın senaryosunu ise Reggie Rock Bythewood yazacak. Henüz yapım aşamasında olan Swagger’ın yayınlanacağı tarih henüz bilinmiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


3 Yorumlar

    • Çünkü Apple’ın abonelik sitemiyle çalışan diğer online stream servislerine karşı konumlandırdığı hizmet Apple Music. Apple bu platformu sadece müzik dinlemekle sınırlandırmak istemiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz