Ana Sayfa iOS iOS 12’nin tanıtılacağı WWDC 18 ne zaman düzenlenecek?

iOS 12’nin tanıtılacağı WWDC 18 ne zaman düzenlenecek?

0

iOS 12’nin tanıtılacağı WWDC 18 etkinliği hakkında bugün ilk bilgiler geldi. WWDC 18, Haziran’ın ilk haftasında düzenlenebilir.

Apple, geliştiriciler için her yıl düzenli olarak Worldwide Developers Conference (WWDC) etkinliği düzenliyor. WWDC etkinlikleri genellikle yazılım odaklı oluyor ve herkesin merak ettiği yeni iOS sürümü bu etkinlikte duyuruluyor. Bugün ise iOS 12‘nin tanıtılacağı WWDC 18‘in tarihi sızdı.

WWDC 18 ne zaman düzenlenecek?

MacRumors‘un haberine göre WWDC 18 etkinliği Haziran’ın ikinci haftası yerine 4-8 Haziran arasında düzenlenecek. Bu etkinlikte iOS 12‘nin yanısıra macOS 10.14, tvOS 12 ve watchOS 5 sürümleri de tanıtılacak. Çok düşük bir ihtimal olsa da, Apple’ın HomePod için ayrı bir uygulamayı bu etkinlikte tanıtmasını bekliyoruz.

San Jose Convention Center‘da düzenlenecek olan WWDC 18’in bitişinde, geliştiriciler için iOS 12, macOS 10.14, tvOS 12 ve watchOS 5’in ilk Beta sürümleri yayınlanacaktır. Bu sürümler Eylül ayındaki iPhone etkinliğinin ardından herkes için indirilebilir durumda olacak.

iOS 12 konsept görseli

iOS 12 ile gelecek olan yenilikler henüz bilinmiyor. Ancak Apple’ın yazılım ekibine iOS 11’deki tüm sorunların çözülmesi için talimat verildiği geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Görsel açıdan yeniliğin kesinlikle olmayacağını ancak Apple’ın elinde koz olarak tuttuğu karanlık tema seçeneğini iOS 12 ile kullanıma sunacağını düşünüyoruz.

macOS 10.14 güncellemesi ile birlikte High Sierra’da bazı kullanıcıların yaşadığı sorunların düzeltilmesinin yanında, sisteme ek özellikler eklenebilir. Tasarım konusunda ise artık macOS 10.14 ile yeni bir şeyler yapılması gerekiyor. Bakalım Apple, WWDC 18 etkinliğinde bu beklentileri karşılayabilecek mi?


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz