Ana Sayfa Öne Çıkanlar Twitter, macOS uygulamasının fişini çekti

Twitter, macOS uygulamasının fişini çekti

1

Twitter, macOS’teki uygulamasına olan desteğini çekti. Ayrıca Mac App Store’da yer alan Twitter uygulaması bugün kaldırıldı.

Popüler mikroblog sitesi Twitter, mobil platformlarda şüphesiz ki daha fazla kullanılıyor. Mac App Store‘da macOS için uygulaması yer alan Twitter, bugün itibariyle uygulaması mağazadan kaldırdı. Ayrıca uygulamaya olan destek de 30 gün içerisinde sonlandırılacak.

Uygulamaya olan destek sonlandırıldı!

Twitter Support hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre; Twitter daha iyi hizmet vermek için çok çalışıyor. Bu yüzden Mac‘teki uygulamasına olan desteği sonlandırıyor.

Hali hazırda uygulamayı indirmiş olanlar 30 gün daha uygulamayı kullanabilecek. Ancak uygulamayı yeni indirecekler maalesef ki erişim sağlayamayacak.

Aslında bu desteğin sonlanacağı, uzun süredir uygulamanın güncellenmemesinden ve 280 karakter desteğinin bile gelmemesinden belliydi.

Mac‘te Twitter’ın Tweetbot ve Twitterrific gibi oldukça sağlam alternatifleri yer alıyor. Bu 3. parti uygulamalar iOS‘te de yer alıyor. iCloud üzerinden senkronize bir şekilde çalışan Tweetbot‘u takipçilerimize gönül rahatlığı ile önerebiliriz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. Bedava uygulama yerin 25 Liralık uygulamayı gönül rahatlığı ile tavisye etmeniz çok hoş olmuş… Başarılarınızın devamını diliyorum 🙂

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz