Ana Sayfa Haberler iPhone SE 2 WWDC’de tanıtılabilir

iPhone SE 2 WWDC’de tanıtılabilir

0

iPhone SE 2 dedikoduları bitmek bilmiyor. Açıkçası bu tarz dedikodu haberlerini çok sevmesek de söz konusu benim favori Apple ürünüm olunca haberini yapmaktan gocunmuyorum. ¯\_(ツ)_/¯

iPhone SE 2 hakkında konuşmayı bir totem haline getirip subjektif takıntı sınıfına soktuğumdan beri cihaz hakkında her hafta yeni bir söylenti çıkıyor. Son olarak Çin merkezli QQ isimli bir haber kaynağı iPhone SE 2’nin bu sene Apple’ın geliştirici konferansı olan WWDC’de tanıtılacağını iddia etti.

Bununla birlikte cihazın teknik özellikleri hakkında da detaylar verilmiş. İddiaya göre iPhone SE 2 aynı tasarımı koruyacak, ancak ekran boyutu 4 inç değil de 4.2 inç boyutunda olacak. Öte yandan cihazın iPhone 7’lerde kullanılan A10 işlemcisine ve 2GB RAM‘e sahip olacağı da söylentiler arasında. Ayrıca cihazın 32GB ve 128GB depolama seçenekleriyle piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Tasarımın aynı kalıp da ekran boyutunun 0.2 inç büyütülmesi çerçevelerin biraz daha küçültüleceği anlamına geliyor olabilir. Bu kadar küçük miktarda bir oynama kullanıcılar tarafından fark edilebilecek seviyede dahi olmayabilir.

Yeni modelin iPhone 8’lerdeki gibi değil de iPhone 7’deki teknik özelliklere sahip olacağı iddiası da bir nebze olsun hayal kırıklığı yarattı. Her ne kadar A10 ve 2GB RAM ile 4 inçlik ekranda bir performans sıkıntısı yaşanacağını zannetmesem de ‘tasarım aynı kalacaksa bari performansı kökleseydiniz de bu garibanları sevindirseydiniz’ diye insan içinden geçirmiyor değil.

Siz ne düşünüyorsunuz? iPhone SE 2 anlamsız heyecan yapmaya değecek bir cihaz mı?


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz