Ana Sayfa Haberler Spotify HomePod’a rakip bir cihaz mı çıkartacak?

Spotify HomePod’a rakip bir cihaz mı çıkartacak?

0

HomePod piyasaya çıktığından beri en çok eleştirilen noktalarından birisi de ürünün doğrudan Spotify desteği sunmuyor oluşuydu. Birçok kullanıcı tarafından eleştirilen bu konu Spotify cephesinden gelen bir haberle başka bir boyuta taşındı.

Spotify’ın kendi iş ilanı sayfasında “Operation Manager – Hardware Product” şeklinde bir pozisyon açılmış. Donanım ürünü için operasyon müdürü anlamına gelen bu pozisyonun açıklamasında ise şöyle bir kısım var:

Spotify ilk fiziksel ürünlerini yaratma ve üretim, tedarik zinciri, satış & pazarlama için operasyonel bir organizasyon kurma yolunda

Yani Spotify ciddi ciddi ilk fiziksel ürününü üretmeye hazırlanıyor diyebiliriz. Eh, bu ürünün de müzikle ilgili olacağını söylememize gerek yok herhalde. Müzikle ilgili bu ürünün ise yüksek ihtimalle bir hoparlör olması bekleniyor.

Şu anda piyasada bulunan Amazon Echo, Google Asistan, Sonos 1 gibi cihazlarda Spotify kullanılabiliyor. Dolayısıyla yeni çıkacak ürünün bir hoparlör olması halinde, sadece Apple Music destekleyen HomePod ile rekabete girmesi kaçınılmaz.

Her ne kadar çevrimiçi müzik dinleme dünyasının lideri olsa da daha önce bir donanım üretmeyen Spotify’ın piyasadaki devlerle bu konuda nasıl rekabete gireceği de merak konusu.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz