Ana Sayfa iOS iOS 11.3 Public Beta 3 yayınlandı

iOS 11.3 Public Beta 3 yayınlandı

0

Apple, Beta programına katılanların yükleyebileceği iOS 11.3 Public Beta 3 güncellemesini yayınladı. iOS 11.3 Public Beta 3 ile gelen yenilikler ve nasıl yükleneceğiz haberimizde.

Geliştiriciler için iOS 11.3 Beta 3 güncellemesini geçtiğimiz gün yayınlayan Apple, şimdi de Beta programına katılanlar için iOS 11.3 Public Beta 3 güncellemesini indirime sundu. Performans iyileştirmeleri ile gelen iOS 11.3 Public Beta 3, AirPlay 2 desteğini iOS 11.3 Beta 3 gibi kaybediyor.

Mart ayının sonlarına doğru yayınlanmasını tahmin ettiğimiz iOS 11.3 güncellemesi için sıkı bir çalışma yapıldığını düşünüyoruz. Özellikle iPhone X’da nadir de olsa animasyonlardaki FPS düşme sorunları bu güncelleme ile tamamen ortadan kalkacak.

Ayrıca iOS 11.3 ile bataryası yıpranmış iPhone’ları yüksek verimlilik veya performans modunda kullanabileceksiniz. Eğer iOS 11.3’ü merak ediyorsanız; iOS 11.3 Public Beta 3‘ün nasıl yükleneceğini sizlerle paylaşıyoruz.

iOS 11.3 Public Beta 3 nasıl yüklenir

  1. Adım: Apple Beta Yazılım Programı’na buradan Apple ID’niz ile kaydolun.
  2. Adım: Apple Beta Yazılım Programı sayfasının sağ üst köşesinde yer alan Enroll Your Devices seçeneğine tıklayın.
  3. Adım: Enroll Your Devices ekranından “Download Profile” seçeneğine tıklayın ve Beta profilini iPhone veya iPad’inize indirin.
  4. Adım: Beta profili yüklendikten sonra iPhone veya iPad’iniz yeniden başlatılacak.
  5. Adım: iPhone veya iPad açıldıktan sonra Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden güncellemeyi yükleyebilirsiniz.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz