Ana Sayfa Haberler OneCast ile Xbox oyunlarını Mac OS’te oynayın

OneCast ile Xbox oyunlarını Mac OS’te oynayın

0

OneCast isimli bir uygulama ilk kez Xbox oyunlarını doğrudan Mac’te oynama imkanı sunuyor. Microsoft resmi olarak bu özelliği sadece Windows kullanıcıları için sunuyor.

Arkasında Microsoft’un olmadığı gayri resmi bir uygulama olan OneCast, Xbox One kütüphanenizdeki oyunları stream yoluyla Mac’inizde oynamanızı sağlıyor. Böylelikle televizyonunuzu birisiyle paylaşmak zorunda kalmadan eğlencenize kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

Mac’inizde 1080p oyun deneyimi vadeden OneCast internetiniz aracılığıyla Xbox One oyunlarınızı Mac’inize stream ediyor. Böylelikle herhangi bir takılma ya da performans sorunu da yaşamıyorsunuz. Ayrıca OneCast, orijinal Xbox One kumandalarını da USB ya da Bluetooth aracılığıyla Mac’inize bağlamanıza olanak tanıyor.

Henüz piyasaya çıkalı 1 hafta olmayan uygulama 1 Nisan 2018‘e kadar indirimli olarak $9.99 fiyatıyla satılıyor. Normal fiyatı ise $20 olarak belirlenmiş. İsterseniz 14 günlük de bir deneme süresi bulunuyor. Eve gidip hemen denemeyi düşünüyorum açıkçası 🙂 Bir gelişme olursa deneyimlerimi yine buradan paylaşırım.

Bu uygulamanın resmi olarak Microsoft tarafından geliştirilmediğini de tekrar hatırlatalım.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz