Ana Sayfa Haberler BİM, 9 Mart 2018’de iPhone X satacak

BİM, 9 Mart 2018’de iPhone X satacak

6

Genelde uygun fiyatlı ürünleriyle tanınan BİM zaman zaman mağazalarına getirdiği teknolojik ürünlerle dikkatleri üzerine topluyor.

Her cuma satılan aktüel ürünlerde bir sonraki hafta sürpriz bir konuk var. Geçtiğimiz sene 2999 TL’ye iPhone 7 satışı yapan BİM, 9 Mart 2018‘de mağazalarında iPhone X satışına başlayacak. 4.999 TL’ye 64 GB versiyonu satılacak olan ürün 2 yıl Apple Türkiye garantisi altında olacak.

64 GB iPhone X’un şu anda Apple’ın resmi sitesindeki fiyatı 6099 TL. Piyasa fiyatlarını değerlendirecek olursak Apple Türkiye garantisi ve 1100 TL indirim iPhone X satın almayı düşünenler için oldukça cazip görünüyor.

BİM zaman zaman mağazalarında bu tarz ürünleri uygun fiyata satarak teknoloji severleri sevindiriyor. Firma daha önce Playstation 4, Xbox 360, Apple aksesuarları gibi ürünlerin satışını da perakende mağazaları üzerinde gerçekleştirmişti.

*Fotoğraf bizzat tarafımızca mağazanın önünden çekilmiştir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


6 Yorumlar

  1. 5000 mağazaları var.
    Mağaza başı 10 tane gönderseler. 50.000 cihaz yapar.
    250 milyon ciro
    Aylık ciroların yaklaşık yüzde 18 i
    Karlılıkları zaten iyi. Yıl sonunda yönetim kurulu ciroyu tek bir hamlede nasıl çeyrek milyar arttırdığının keyfini sürer. Daha çok hisse satar. Hatta emekli olduktan sonra kitap yazar ve bu dahice fikrini ballandırarak anlatır.
    Yoksa bu işlemden kar edemezler. 999usd x kdv x ötv x 2.yıl garanti x öiv x pul x dolar kuru zaten 5000 tl yapıyor.

    • Mağaza başı 10 tane gönderme durumları yok maalesef kardeşim. Her mağazaya gönderme durumları da yok. Genel olarak bu tip spesifik satışlar yapan A101, BİM gibi zincir marketlerde toplam stok miktarı önceden açıklanır/açıklanmak zorundadır. Açıklamazlarsa eğer toplam talebe yetişebilme gibi sosyal zorunlulukları doğacağı için o topa girmezler. Tahminimce de 3000-4000 arası (o da belki) toplam stok oranıyla; başta İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli gibi şehirlerdeki mağazalara daha yüksek dağılım yapmak suretiyle bölüştürürler.

    • Her mağazaya 10 tane rüya gibi olur 😀
      Daha önce Orijinal Apple Şarj kablosu sattıklarında, İzmir’de sabah 8 de kuyruğa girmiştim. Eleman “mağazaya sadece 2 adet 1metre, 1 adet 2mt, 2 adet kulaklık getirildiğini” söylemişti.

  2. Demek az miktarda gelecek.

    O zaman bende Sırp kasaplarından getirdikleri harika etlerini almaya giderim. Balkanlar ve Toskana bölgelerinin etleri dünyanın az bilinen güzelliklerindendir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz