Ana Sayfa Apple Gündem #7 yayında – iPhone X kopyaları

Gündem #7 yayında – iPhone X kopyaları

2

Haftanın Apple haberlerini yorumladığımız Sihirli Elma gündem podcast’inin yedinci bölümü yayında.

Bu hafta Mobile World Congress’de iPhone X tasarımını kopyalayan Android cihazları, Apple’ın aldığı ilginç patenti, Samsung Galaxy S9‘un işlemci performansını ve daha birçok şey konuştuk. Bu sefer az haber var, kısa sürer dedik ama yine 40 dakikayı bulduk. Umarız keyifle dinlersiniz.

Bize soru, görüş ve önerilerinizi iletmek için:

[email protected] adresini ve Sihirli Elma’nın Twitter, Facebook, YouTubehesaplarını kullanabilirsiniz.

Podcast yayınlarımızı iTunes, SoundCloud ve YouTube platformları üzerinden dinleyebilirsiniz. Özellikle iTunes’tan abone olup yorum bırakmayı da unutmayın. Orasıyla özel olarak ilgileniyoruz 😉

İyi dinlemeler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

    • Maalesef ki benim görüşüm bu. Samsung Galaxy S6’dan sonra tasarım bakımından bayrağı bence kaptı. iPhone X güzel bir değişim oldu ancak kabul etmek lazım.

      Apple seviyoruz, Apple kullanıyoruz ancak kötü yanlarını eleştirmemek Apple’a yapılacak en büyük zarar. Piyasada S6, S7, S8 gibi ürünler varken hala iPhone 6 kasasını kullanıyordu Apple ve bu eski bir tasarımdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz