Ana Sayfa Haberler KGI: Apple 2018’de uygun fiyatlı MacBook Air çıkartacak

KGI: Apple 2018’de uygun fiyatlı MacBook Air çıkartacak

1

Geçtiğimiz aylarda DigiTimes, Apple’ın 2018’de giriş seviyesi bir MacBook tanıtacağı iddialarını ortaya atmıştı. Şimdi ise KGI analisti Ming-Chi Kuo bu yıl düşük fiyatlı bir MacBook Air görebileceğimizi söylüyor.

Digitimes kendi iddiasını Apple’ın tedarikçilerden daha büyük ve normale oranla daha fazla LCD ekran siparişi vermesine dayandırmıştı. Ayrıca piyasaya sürülmesi beklenen cihaz MacBook Air değil, giriş seviyesi bir MacBook olarak nitelendirilmişti.

Apple 2018’de giriş seviyesi bir MacBook tanıtabilir

Biz her ne kadar MacBook Air modelininin tamamen ortadan kaldırılabileceğini düşünsek de KGI, Apple’ın 10. yıla özel düşük fiyatlı bir MacBook Air piyasa süreceğini iddia ediyor. KGI, 2018’in ikinci yarısında, Nisan – Haziran aralığında piyasa sürülmesi beklenen cihazın Apple’ın geliştirici konferansı WWDC‘de tanıtılma ihtimalini de yüksek buluyor.

MacBook Air modeli hali hazırda en ucuz MacBook unvanına sahip cihaz. Uzun süredir radikal bir güncelleme almayan cihazın satışları her ne kadar bugüne kadar Apple’ı tatmin etse de artık bu fiyat bandına bir güncelleme yapılması şart. Türkiye fiyatı 4599 TL olan MacBook Air’in “ucuz” versiyonunun piyasaya sürülmesi halinde fiyatının ne olacağı da oldukça merak konusu.

Apple cihazın fiyatı haricinde ne tür bir yenilik yapacak bilmiyoruz, ancak mevcut MacBook Air’in aynısını çıkartıp ek olarak sadece retina ekran sunsa dahi birçok müşteriyi kendisine çekeceğinden eminiz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz