Ana Sayfa Aksesuar Spike Jonze Apple için HomePod reklamı çekti

Spike Jonze Apple için HomePod reklamı çekti

1

Apple HomePod için ilk uzun reklamını yayınladı. Daha önce yayınladığı 15 saniyelik reklamlarla cihazın farklı özelliklerini vurgulayan şirket bu sefer 4 dakikalık bir reklamla akıllı hoparlörünü öne çıkarıyor.

Oscar ödüllü yönetmen Spike Jonze’un yönettiği reklama Anderson Paak‘ın “Til It’s Over” şarkısı ve FKA Twigs‘in dansı eşlik ediyor.

Kariyerinde yaptığı hareketli reklam filmleriyle tanınan Spike Jonze 2014 yılında “Her” filmi için en iyi özgün senaryo dalında Oscar ödülü almıştı. Oscar ödüllü işinin bir yapay zekayı anlatıyor olmasıyla Siri entegreli HomePod’un reklam çalışmasının denk gelmesi ilginç olmuş.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. Prodüksüyon çok iyi, renkler harika, dans çok iyi, baştaki buzlu su ile başlayan ve masanın açılmasıyla devam eden evin genişlemesi fikri çok yaratıcı.
    ama biraz depresif mi ne.
    🙂

    cihaz dün elime geçti, iPod hifi daki o hafifi buğulu ton bundada var. çok hoşuma gitti. sabah yağmurlu bir istanbul gününe play me some depeche mode diyerek başlamak güzeldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz