Ana Sayfa Haberler Apple 2019 model iPhone’larda çentik tasarımını kullanmayacak

Apple 2019 model iPhone’larda çentik tasarımını kullanmayacak

1

Kore merkezli ET News’in haberine göre Apple 2019’da iPhone X’larda bulunan çentik tasarımını kullanmayacak.

Bildiğiniz gibi Apple’ın çerçevesiz tasarıma sahip telefonu iPhone X tepesinde TrueDepth kamera sistemini barındıran bir çentiğe sahip. Yüz tanıma sistemi Face ID‘nin entegre edildiği bu çentik kimileri tarafından beğenilse de birçokları tarafından eleştirilmişti. Buna karşın zaman geçtikçe yeni Android cihazların da iPhone X’da bulunan bu çentik tasarımını benimsediğine şahit olduk.

ET News ise 2018’de piyasaya çıkacak ikinci nesil iPhone X’ların daha küçük çentiğe sahip olacağını, 2019’da piyasaya çıkması beklenen üçüncü nesil iPhone X‘larda ise bu çentik tasarımının tamamen ortadan kalkacağını iddia ediyor.

İddiaya göre her iki model de Face ID’ye sahip olacak, ancak Apple’ın bu teknolojiyi çentik olmadan ekrana nasıl sığdıracağı konusu merak konusu.

Genel olarak iPhone X kullananlar yorumlarında çentiğin o kadar da rahatsız edici bir şey olmadığını belirtseler de Apple’ın tamamen ekrandan oluşan çerçevesiz bir tasarıma sahip telefon çıkarması birçoklarını sevindirecektir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz