Ana Sayfa Aksesuar Daha ucuz HomePod, daha ucuz iPhone, daha ucuz iPad…

Daha ucuz HomePod, daha ucuz iPhone, daha ucuz iPad…

0

Tayvan merkezli Economic Daily News’in haberine göre Apple bu yıl 4 farklı ürünün daha uygun fiyatlı versiyonlarını tanıtacak.

Geçtiğimiz aylarda iPad, iPhone ve MacBook Air için daha uygun fiyatlı versiyonlarının çıkacağına dair söylentiler duymuştuk, ancak HomePod için daha önce böyle bir iddia ortaya atılmamıştı.

Economic Daily News’e göre Apple’ın 349 dolarlık akıllı hoparlörü HomePod her ne kadar rakiplerine oranla çok daha iyi bir ses kalitesi sunsa da 99 dolarlık Amazon Echo ve 129 dolarlık Google Home‘a göre çok daha pahalı bir ürün. Dolayısıyla Apple’ın bu sene içerisinde 150 – 200 dolar fiyat bandında HomePod’un daha küçük versiyonu olacak bir ürün tanıtılabileceği iddia ediliyor. Apple böylelikle Amazon Echo ve Google Home gibi ürünlerle rekabeti kızıştıracak.

HomePod’un yanı sıra Apple’ın bu yıl diğer ürün kategorilerinde de daha uygun fiyatlı cihazlar tanıtması bekleniyor. Bunlar ise sırasıyla şöyle:

  • 649 – 749 fiyat aralığında Face ID’li 6.1 inçlik LCD iPhone
  • 259 dolar civarında 9.7 inçlik yeni iPad
  • 799 – 899 fiyat aralığında MacBook Air

Bu ürünlerden iPad ve Macbook Air’in önümüzde birkaç ay içerisinde tanıtılması bekleniyorken iPhone ve HomePod’un Eylül ayı civarı tanıtılacağı öngörülüyor.

Elbette bahsedilen tüm bu ürünlerin ve fiyatların bir tahminden öteye gitmediğini belirtmekte fayda var. Her ne kadar son zamanlarda tedarik zinciri ortaklarından gelen bu tarz haberler yüksek oranda doğru çıksa da temkinli yaklaşmak gerekiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz