Ana Sayfa Haberler Face ID’li iPad Pro WWDC’de tanıtılabilir

Face ID’li iPad Pro WWDC’de tanıtılabilir

0
2018 iPad Pro Çentik

Apple’ın iPhone X’lardaki gibi Face ID’li bir iPad Pro tanıtacağı bir süredir konuşuluyor. Rosenblatt Securities analisti Jun Zhang ise bu cihazın Apple’ın geliştirici konferansı WWDC’de tanıtılacağını öne sürdü.

Haziran ayının ilk haftasında düzenlenmesi beklenen WWDC’de bu sene Apple’ın irili ufaklı birçok donanım tanıtabileceği konuşuluyor. Son olarak Face ID‘ye sahip iPad Pro da konuşulanlar arasına eklendi.

Zhang’ın iddiasına göre yeni iPad Pro’lar 10.5 ve 12.9 inçlik boyutlarını koruyarak daha ince bir çerçeveye sahip olacak. iPhone X’daki gibi Face ID sistemine sahip olacak cihazlarda ana ekran tuşu ve dolayısıyla Touch ID yer almayacak. Ayrıca yeni iPad’lerde iPhone X’lardaki gibi OLED değil LCD ekran kullanılması bekleniyor ki daha önceleri de böylesine büyük bir ekran için OLED kullanılmasının ne kadar maliyetli olacağına dair konuşmuştuk.

Yeni iPad’lere yönelik Çin merkezli tedarik zincirinden gelen iddialara göre ise cihazlar 8 çekirdekli A11X Bionic işlemcisine sahip olacaklar.

Face ID’li iPad Pro’larda iPhone X’lardaki gibi çentikli bir tasarım olup olmayacağı henüz kesin değil, ancak iPad’in birçok insan tarafından yan tutularak kullanıldığını hesaba katarsak çentikli bir tasarım ve Face ID’nin bu modda çalışmaması gibi durumlar kimileri için can sıkıcı olabilir.

Siz Face ID’li iPad Pro’ların nasıl bir tasarıma sahip olmasını isterdiniz? Çentikli mi yoksa çentiksiz mi?


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz