Ana Sayfa Haberler WWDC 2018’in tarihi belli oldu

WWDC 2018’in tarihi belli oldu

0

Apple’ın geliştirici konferansı Worldwide Developer Conference (WWDC) bu yıl 4 Haziran’da San Jose’de gerçekleştirilecek.

Genel olarak yazılımcılara yönelik teknolojilerin tanıtıldığı etkinlikte Apple zaman zaman yeni donanımlarını da sergileyebiliyor. Bu yıl yeni iOS, macOS, watchOS ve tvOS‘in yanında iPhone SE 2, yeni iPad Pro ve MacBook Air‘in tanıtılacağına dair dedikodular hala devam ediyor.

WWDC’ye katılmak isteyen geliştiriciler için kayıtlar bugün başladı, 22 Mart’a kadar devam edecek. Konferansın popülaritesi nedeniyle katılımcılar kaydolanların arasından çekilişle seçiliyor. Biletlerin fiyatı ise $1599 olarak belirlenmiş.

Ayrıca Apple’ın bu yıl 350 öğrenciye WWDC bursu vermesi bekleniyor. Bu burs ücretsiz WWDC bileti, ücretsiz konaklama ve 1 yıllık ücretsiz Apple geliştirici üyeliği içeriyor. Öğrencilerin bu burstan yararlanabilmesi için Apple’ın istediği testleri ve formları 26 Mart’tan itibaren Apple’a göndermeleri gerekiyor.

4 Haziran’da başlayacak olan WWDC 8 Haziran’a kadar devam edecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz