Ana Sayfa Haberler Apple 2018 model iPhone’lar için tedarik önlemi alıyor

Apple 2018 model iPhone’lar için tedarik önlemi alıyor

0

Tayvan merkezli Digitimes’ın haberine göre Apple, 2018 model iPhone’ların üretiminde bir tedarik darboğazı yaşamamak için deneme üretimlerine başladı.

Tedarik zincirinden kaynaklara dayandırılan haberde Apple’ın deneme üretimi sürecinin 2018 model iPhone’ların teslimat programına yardımcı olacağı öne sürülüyor. Apple bu test süreciyle ürünlerin ön sipariş ve sonrasında tedarik sıkıntısı çekmesini önlemeyi hedefliyor.

Bilindiği üzere iPhone X, üretim sırasında yaşanan birtakım sorunlar nedeniyle tanıtıldıktan yaklaşık 2 ay sonra piyasaya sürülmüştü. Piyasaya sürüldükten sonra da bu sıkıntılar devam etmişti. Bu sene 3 yeni iPhone piyasaya sürmesi beklenen Apple bir daha benzer tedarik ve teslimat sıkıntıları yaşamak istemiyor.

Apple’ın bu yıl iPhone X2, iPhone X2 Plus adında ve 6.1 inçlik LCD ekranlı bir telefon olmak üzere 3 yeni cihaz piyasaya süreceği iddia ediliyor. Bu birçok farklı kaynak tarafından o kadar fazla dile getirildi ki artık Apple’ın 3 yeni cihaz tanıtmaması büyük bir şok olacak.

Eğer Digitimes’ın bu haberinde doğruluk payı varsa en azından bu sene bir an önce yeni iPhone’ları deneyimlemek isteyenler bir tedarik sıkıntısıyla karlılaşmadan ürünlerini kolayca satın alabilecekler.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz