Ana Sayfa Haberler Apple Pencil destekli yeni 9.7 inçlik iPad tanıtıldı

Apple Pencil destekli yeni 9.7 inçlik iPad tanıtıldı

1

Apple bugün gerçekleştirdiği eğitim odaklı etkinlikte öğrenciler ve öğretmenler için yeni bir iPad modeli tanıttı.

9.7 inç ekran boyutuna sahip yeni iPad tasarım açısından mevcut 9.7 inç boyutundaki iPad’den farklı değil. Yeni iPad tıpkı iPad Pro’lardaki gibi Apple Pencil destekleyecek.

Apple Pencil, Apple’ın Keynote, Pages, Number gibi uygulamaları üzerinde kullanılabilecek.

A10 Fusion ve tümleşik M10 yardımcı işlemcisine sahip iPad, 10 saat pil ömrü vadediyor. Cihaza 8 megapiksellik arka kamera ve Touch ID konumlandırılmış.

iPad’de çalışan Apple Pencil alternatifi Logitech Crayon duyuruldu

469 gram ağırlığındaki iPad inç başına 264 piksel (ppi) yoğunlukta 2048 x 1536 çözünürlük sunuyor. Yeni iPad’in yerleşik stereo hoparlörlere de sahip olduğunu belirtmeden geçmeyelim. Yeni iPad, okullar için $299, diğer tüketiciler için $329 olarak fiyatlandırılmış. Bugün itibariyle satışa sunulacak.

Türkiye’de ise 32 GB Wi-Fi modeli 1699 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. 32 GB Wi-Fi + Cellular modeli ise 2349 TL’den satışa sunulacak.

Yeni iPad için Apple Pencil 479 TL karşılığında ayrıca satın alınabilecek. Okullar yeni iPad ve Apple Pencil’i indirimli bir fiyatla satın alabilecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz