Ana Sayfa Aksesuar 49 dolarlık Apple Pencil alternatifi Logitech Crayon’un detayları

49 dolarlık Apple Pencil alternatifi Logitech Crayon’un detayları

0
Logitech’in Crayon adlı ve Apple Pencil’dan çok daha uyguna satışa sunulan kalemini önceki haberimizde duyurmuştuk.

Crayon kalemiyle alakalı da yeni detaylar gün yüzüne çıktı. Apple’ın kendi kaleminde kullandığı yanlış dokunma engelleme, alt piksel doğruluğu (sub-pixel accuracy), açı algılama ve anında iPad ile eşleme gibi teknolojilerinin hepsini bünyesinde bulunduruyor. Pek tabii ki eksik yok mu, var. Maalesef ki Crayon yapılan baskıyı algılayamıyor.

Üzerinde Apple ile Logitech’in birlikte çalıştığı Crayon bluetooth ile çalışmıyor, kendine özel bir kablosuz frekans kullanıyor.

Crayon’un desteklediği cihazlar listesi de ilgin. Crayon’un sadece Yeni iPad (6. jenerasyon) ile çalıştığı söyleniyor. Yani bu, kalemi şu an satışta olan iPad Pro modelleri ile kullanamayacağımız anlamına geliyor.

Logitech Crayon’un bataryası 8 saatlik kullanım ömrü sunuyor. Açmak için üstünde bulunan tuşa 2 saniye kadar basılı tutmanız yeterli. Şarj etmek içinse iPad kutusundan çıkan lightning kablosunu kullanabiliyorsunuz. Şarj konusunda Apple Pencil izinden gitmemeleri ve aşağıdaki görseldeki gibi bir durumu bize yaşatmadıkları için Logitech firmasına sevgilerimi gönderiyorum buradan 🙂 

Son olarak Apple Pencil’dan %45 daha uygun fiyatlı olması ve Apple Pencil’ın tüm özelliklerini bünyesinden bulundurmasıyla birlikte yeni tanıtılan iPad’in en büyük kozlarından biri de Crayon, gelişmeleri hem merakla beklemeye hem de aktarmaya devam edeceğiz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz