Ana Sayfa Haberler Yeni Apple Watch modeli %15 daha geniş ekrana sahip olacak

Yeni Apple Watch modeli %15 daha geniş ekrana sahip olacak

0

Apple dedikodu vagonunun başını çeken KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, Apple Watch Series 4 ile ilgili birtakım iddialarda bulundu.

Ming-Chi Kuo’ya göre Apple bir sonraki Apple Watch modelini önümüzdeki sonbahar aylarında tanıtacak. Bir önceki modeller gibi 38 ve 42 mm boyutlarında olacak saatlerin daha ince bir çerçeve ve daha geniş bir ekrana sahip olması bekleniyor. Kuo’ya göre yeni saatlerin ekranında %15 oranında bir genişleme görebiliriz.

KGI analisti ürün hakkında fazla detay vermese de elimizde sağlık sensörlerinin iyileşeceğine dair birtakım söylentiler var. Kuo yeni saatlerin ‘daha trend’ bir tasarım anlayışını benimseyeceğini söylüyor. Günümüz akıllı cihazlarındaki trendin ise ‘ince çerçeve‘ olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

KGI Apple’ın 2018 yılı boyunca 22-24 milyon adet arası Apple Watch satacağını öngörüyor.  Bu da bir önceki yıla göre %30 oranında artış anlamına geliyor. Kuo uzun vadede Apple Watch satışlarının yıllık 50 milyon adete ulaşacağını düşünüyor.

KGI, Apple Watch Series 4 modelinin önümüzdeki Eylül ayında iPhone’larla birlikte tanıtılmasını bekliyor. Tüm bu beklentilerin birer söylentiden ibaret olduğunu ve asla gerçekleşmeyebileceğini de hatırlatmadan geçmeyelim.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz