Ana Sayfa Haberler Apple (PRODUCT) RED sürümü iPhone 8 ve 8 Plus’ı tanıttı

Apple (PRODUCT) RED sürümü iPhone 8 ve 8 Plus’ı tanıttı

0

Apple kırmızı renk (PRODUCT) RED sürümü iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ı tanıttı. Ürünler 699 dolardan başlayan fiyatlarla 10 Nisan’dan itibaren ön siparişe açılacak. 13 Nisan’dan sonra ise mağazalardaki yerini alacak. Türkiye’de ise Mayıs ayını bulabilir.

HIV/AIDS ile yaşayan milyonlarca kişinin tedavisine katkı sağlamak üzere satışa sunulan (PRODUCT) RED ürünleri arasında iPhone 8 ve 8 Plus’ın yanı sıra iPod Touch, deri ve silikon kılıflar, Apple Watch kordonları, Beats kulaklık ve hoparlörleri gibi çeşitli aksesuarlar da bulunuyor.

Apple şimdiye kadar AIDS ile mücadele kapsamında (PRODUCT) RED ürünlerinin satışından 160 milyon dolar değerinde bağış toplamış. Şirket müşterilerinin bu ürünleri satın almasını teşvik ederek mücadeleye destek olmalarına ön ayak oluyor. Satın alınan her (RED) ürünü AIDS ile mücadele için The Global Fund’a katkıda bulunuyor.

Kırmızı renk özel sürüm ürünlerin satışa sunulması Türkiye’de Mayıs ayını bulabilir. 64 ve 256 GB depolama seçenekleriyle sunulacak olan cihazların Türkiye fiyatının ise mevcut sürümlerin fiyatlarıyla aynı olması bekleniyor. (4199 TL’den başlayan fiyatlarla)

Detaylar geldikçe aktarmaya devam edeceğiz…


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz