Ana Sayfa Haberler Apple bilimkurgu klasiği Vakıf serisini diziye uyarlayacak

Apple bilimkurgu klasiği Vakıf serisini diziye uyarlayacak

0

Son zamanlarda dizi sektörüne güçlü bir giriş yapmayı hedefleyen Apple, ardı arkası kesilmeyen orijinal içerik projelerine bir yenisini daha ekledi.

Variety’nin haberine göre Apple, Isaac Asimov‘un meşhur bilimkurgu serisi Vakıf’ı dizileştirmeyi planlıyor. David S. Goyer ve Josh Friedman’ın yazacağı projenin yapımcılığını David Ellison, Dana Goldberg ve Marcy Ross üstlenecek.

Dizinin Vakıf serisinin ilk üç kitabı olan Vakıf – Vakıf ve İmparatorluk – İkinci Vakıf kitaplarını kapsayacağı söyleniyor.

Apple’ın orijinal içerik uğruna yaptığı hamleler sektör tarafından hayli dikkat çekiyor. Teknoloji devi daha önce Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon‘un oynadığı bir dizi, See adında bir bilimkurgu dizisi, Damien Chazelle‘in yönetmenliğini üstleneceği bir dizi, Kristen Wiig‘in oynadığı bir komedi dizisi ve irili ufaklı daha birçok dizi projesini hayata geçireceğini açıklamıştı.

Cupertino merkezli şirketin Hollywood’la olan flörtü nasıl sonuçlanacak ilerleyen yıllarda göreceğiz. Henüz firmanın bu içerikleri tam olarak hangi platform üzerinden izleyicilerle buluşturacağı kesin değil, ancak Apple Music üzerinden ya da Netflix benzeri yeni bir dijital servis üzerinden bu hizmeti verebilirler.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz