Ana Sayfa iPhone Altın renkli iPhone X direkten dönmüş

Altın renkli iPhone X direkten dönmüş

Altın renkli iPhone için geri sayım başladı demeyi çok isterdik ama Apple'ın çok ciddi bir karar alıp bu rengi denediğini söylüyoruz. Altın renkli iPhone X hakkında detaylı bilgi için bu haberimizi okumadan günü bitirmeyin.

0

Apple’ın Amerika Birleşik Devletleri Federal İletişim Komisyonu (FCC) için doldurduğu dosyalara göre şirket iPhone X için altın renk seçeneğini ciddi ciddi düşünmüş ama ortaya çıkmamış. Yeni bir cihaz piyasaya sürüldüğünde şirketler bu cihazla ilgili detayları FCC ile paylaşmak zorunda. Apple’da haliyle zamanında iPhone X için bunu yapmış. Apple’ın bunun için dosyaladığı dokümanlarda şirketin iPhone X için altın renk seçeneğine sahip olduğu görülüyor, ancak cihaz piyasaya gümüş ve uzay grisi renk seçenekleriyle sürülmüştü.

Eylül ayında doldurulan dokümanlarda altın renkli iPhone X’a dair birtakım görseller de bulunuyor. Farklı açılardan çekilen cihaz fotoğraflarında iPhone X’un altın renginin iPhone 8’lerdekine benzer olduğunu görüyoruz. Apple’dan resmi bir açıklama gelmese de bu dokümanlar şirketin iPhone X’u altın, gümüş ve uzay grisi olmak üzere 3 farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürmeyi planladığını doğruluyor. Daha önce KGI analisti Ming-Chi Kuo’da Apple’ın iPhone X için altın renk seçeneğini hazırladığını, ancak üretimde yaşanan bazı sıkıntılardan ötürü şirketin bu modeli piyasaya sürmekten vazgeçtiğini söylemişti.

İPHONE X ALTIN RENGİ GELECEK Mİ MERAK EDİLİYOR

Her ne kadar Ming-Chi Kuo Apple’ın altın renkli iPhone X’u sonradan piyasaya sürebileceğini söylese de bu konu henüz net değil. Altın renkli iPhone X üretimindeki sıkıntılarında aşılıp aşılmadığı merak konusu.

Açıkçası Apple eğer altın renkli iPhone X’u sonradan piyasaya sürme gibi bir plan yaptıysa bunun için en doğru zaman 27 Mart etkinliği haftası ya da (PRODUCT) RED sürümü iPhone 8’lerin tanıtıldığı zamandı. Spekülasyonlar ışığında konuşacak olursak iPhone X için altın renk seçeneği gelecekse eğer şu saatten sonra en mantıklı zaman WWDC gibi görünüyor. Tabi o zamana kadar iPhone X’un altın renkli olanını kim umursayacak bilemiyoruz. Yine de tüm bunlar bize bir sonraki nesil iPhone’ların 3 farklı renk seçeneğiyle gelebileceğine dair bir ipucu veriyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz