Ana Sayfa iOS iOS geliştirici dünyasına yönelik Türkçe podcast: Swifthane

iOS geliştirici dünyasına yönelik Türkçe podcast: Swifthane

Türkiye'nin daha yeni yeni duymaya başladığı Podcast ile ilgili sizleri mutlu eden bir haberi vermek için sabırsızlanıyoruz. Yeni keşfettiğimiz bir Podcast kanalı oldukça popüler ve işe yarar bilgiler veriyor.

0

Türkçe podcast ekosistemi büyüyor. iOS geliştiricileri olan Ali Can Batur ve Ahmet Yalçınkaya, Swifthane adı altında iOS geliştirici dünyasına yönelik muhabbet döndürdükleri podcast yayınlarına başladı. Swifthane daha çok iOS geliştiricisi olan ya da mobil uygulama geliştiriciliğine merakı olan dinleyicilere hitap ediyor. Bu konular özelinde de Apple’ın 2014 yılında tanıttığı programlama dili olan Swift’e yönelik haberler ve gelişmeler paylaşılıyor. İlerleyen zamanlarda Swifthane’de, alanında uzman yazılım geliştiricilerini de konuk olarak görmenin mümkün olacağı söyleniyor.

PODCAST DEVRİ BAŞLAYINCA SWİFTHANE ORTAYA ÇIKTI

Elde edilen bilgiyi, tecrübeyi paylaşmanın önemine dikkat çeken Swifthane ekibi, iOS geliştiriciliği konusundaki bilgi paylaşımını artırmak ve Türkçe podcast ekosistemindeki eksikliği biraz olsun gidermek için bu işe başlamışlar. Apple ekosistemine ve mobil uygulama geliştiriciliğine merakı olanlara tavsiye ederiz. İlk bölümü iTunes üzerinden dinleyebilirsiniz. Sihirli Elma olarak yaklaşık 3 ay önce başladığımız podcast macerasıyla birlikte bu mecradaki Türkçe yayın sayısının giderek artmasını görmek oldukça sevindiricidir.

TÜRKİYE DAHA YENİ ÖĞRENDİ AMA BIRAKMAYACAK

Ülkemizde bu tür yeni sistemler bilinmiyordu ve halen iPhone satışları hız kazanmasına rağmen tam anlamıyla bilinmiyor. Türkiye’nin yeni nesil bu sisteme ayak uydurması zor ama şimdiden birçok değişik konuda içerik üreticisi ortaya çıkmaya başladı. Girişimci muhabbetleri ve geyik muhabbeti için birçok Podcast kanalını sizde iPhone ile dinleyebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz