Ana Sayfa İpuçları iOS Podcast’ler uygulaması için ipuçları

iOS Podcast’ler uygulaması için ipuçları

0

iOS cihazlarda birçoklarının umursamadığı, klasörleyip bir köşeye kaldırdığı, varsayılan olarak yüklü gelen bir uygulama var: Podcast’ler

Kullanmaya başlanız seveceğinize inandığımız bu harika uygulama hakkında birkaç ipucu vermek istedik. Hala bu uygulamanın farkında olmayanlar için de bu yazının bir yol gösterici olmasını umuyoruz.

  • Bölümleri kaçırmayın: Abone olma

Podcast’ler uygulaması üzerinden favori podcast yayınıza abone olursanız yeni bölümler yayınlandığında telefonunuza bunun bildirimleri gelir. Böylelike gündemi kaçırmamış olursunuz.

  • Bölümleri paylaşma

Dinlediğiniz bölümü paylaşmak ya da çeşitli işlemler yapmak için dinleme ekranının sağ alt köşesinden menü penceresine ulaşabilirsiniz.

  • Zamanlama

Podcast’ler uygulamasının en faydalı özelliklerinden biri olan zamanlama fonksiyonu özellikle yatmadan hemen önce podcast dinleyenler için oldukça faydalı olabiliyor.

Bölüm dinleme sayfasında ekranı aşağı doğru kaydırıp bu özelliğin simgesini görebilirsiniz. Buradan bölümün kaç dakika sonra kendini otomatik olarak durduracağını seçebilirsiniz.

  • Bölümü indir

Podcast’ler uygulaması üzerinden favori podcast yayınınızın bölümlerini indirip daha sonra çevrimdışı olarak da dinleyebilirsiniz. Bunun için podcast yayınının bölümler sayfasını açıp indirmek istediğiniz bölümün yanındaki simgeye dokunup indirebilirsiniz.


iOS Podcast’ler uygulaması üzerinden Sihirli Elma Podcast yayınına abone olmayı unutmayın 🙂


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz