Ana Sayfa Haberler Yeni iPhone modellerine dair ipuçları var, gözler SE’yi arıyor

Yeni iPhone modellerine dair ipuçları var, gözler SE’yi arıyor

Geçtiğimiz günlerde iPhone etkinliğinde yeni bir iPhone modeline ilişkin ipuçlarının olduğu ortaya çıktı. Yeni model telefonları için Apple'ın Eylül etkinliğini beklememiz gerekecek diye düşünüyoruz.

1

Fransız Consomac sitesinin paylaştığı belgeye göre Apple’ın Avrasya Ekonomi Birliği (EEC) için doldurduğu dosyalarda piyasada olmayan bazı modellerin numaraları yer alıyor. Apple’ın Eylül ayında yeni iPhone’lar tanıtmasına alıştık. Hatta KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo’nun iddiasına göre bu sene 3 yeni iPhone piyasaya sürülecek, ancak bu dosyalama işleminin bu kadar erken yapılması kafaları biraz karıştırıyor. Yani bu model numaraları Eylül ayında piyasaya sürülecek olan iPhone’lara ait olmayabilir.

Akıllara ilk olarak Apple’ın önümüzdeki aylarda gerçekleştireceği büyük etkinliği WWDC geliyor. Burada yeni cihazlar tanıtılması muhtemel. Bu tanıtılması muhtemel cihazlardan da akla ilk olarak tabii ki iPhone SE’nin yeni bir versiyonu geliyor. Ming-Chi Kuo Apple’ın böyle bir cihazı satışa sunmayabileceğini, satacaksa bile ufak donanım iyileştirmelerinden fazla bir şey yapmayacağını düşünüyor. Dolayısıyla bir süredir iPhone SE’ye yönelik beklentilerimizi törpülüyoruz.

Apple WWDC’de yeni nesil iPhone SE’yi tanıtsa dahi tüm bu model numaralarının tek bir telefon için kaydedilmiş olması pek olası gelmiyor. Zira mevcut iPhone SE’nin şu an sadece 3 farklı model numarası bulunuyor. “Neden sadece iPhone odaklı düşünüyorsunuz, MacBook ya da iPad olabilir” diyor olabilirsiniz. Ancak belgede açıkça ‘akıllı telefon’ ifadesi yer alıyor. Bu da kafaları iyice karıştırıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz