Ana Sayfa Haberler Apple’dan Android kullanıcılarını hedefleyen iki yeni reklam geldi

Apple’dan Android kullanıcılarını hedefleyen iki yeni reklam geldi

Apple çok nadir diğer işletim sistemlerininde içerisinde bulunduğu reklamlar yapıyor. Android kullanıcılarını hedefleyen yeni reklamda kullanıcıların App Store ile olan mutluluklarından bahsediliyor. Bu reklamı gören nasıl olur da iPhone kullanmaya başlayamaz bir Sihirli Elma ekibi olarak anlayamıyoruz.

0

Apple zaman zaman yayınladığı reklamlarda Android’den iOS’e geçmenin ne kadar kolay olduğunu ya da iOS’in Android’e göre ne kadar avantajlı olduğunu müşterilerine anlatmaya çalışıyor. Bunu bazı zamanlarda insanlar anlamış olsalar bile birçok kişi halen Apple markasına karşı oldukça ön yargılıdır. Bu anlamda ele alınan detaylardan birisi şarj kısmı oluyor çünkü diğer markalar sürekli olarak bu avantajı ile iPhone alımını engelliyorlar.

Şirketin YouTube kanalında yayınladığı iki kısa reklam da yine iOS’in Android’e göre avantajlarını vurguluyor. ‘Hayat iPhone ile daha kolay’ serisi altında yayınlanan ilk reklamda  iOS App Store’u ve diğer işletim sistemlerin uygulama marketi karşılaştırılıyor. Uygulama mağazası çok daha zengin olan diğer markalarda çöp uygulama denilen şey çok fazladır ama App Store’da böyle bir şey mümkün bile değildir. İnsanların uygulamaları çok fazla indirmesi elbette herkesin oldukça sıkıntılı olduğu bir durumu ortadan kaldırmaktadır.

İPHONE İLE PORTRE MODU BAŞARIYI GETİRDİ

Diğer reklamda ise iPhone 8 Plus ve iPhone X’da yer alan portre aydınlatma moduna dikkat çekiliyor. Apple yakın bir zaman önce de buna benzer kısa reklamlarla iPhone’un avantajlarını ve iOS işletim sistemine geçmenin kolaylıklarını vurgulayan reklamlar paylaşmıştı. Bizde Sihirlielma.com ekibi olarak bilgi verecek olursak şuan büyük ekran iPhone’larda yer alan portre modu birçok fotoğraf makinesinde bile yer almıyor. Bu anlamda size söylenmesi gereken her türlü detayı söylemiş olduk.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz