Ana Sayfa Haberler Bu bir iPhone SE 2 dedikodusu haberidir

Bu bir iPhone SE 2 dedikodusu haberidir

iPhone SE kullanıcıları yeni bir modelin gelmesi için tam anlamıyla sabah akşam dua ediyorlar. Tim Cook tarafından veya Apple'ın herhangi bir resmi kaynağından maalesef bir bilgi gelmedi. İddialara göre WWDC 2018 etkinliğinde iPhone SE 2 tanıtılacak ki biz Sihirli Elma ekibi olarak böyle bir şeyi düşünmüyoruz. iPhone SE 2 için Eylül ayına bekleyeceğiz gibi duruyor.

1

iPhone SE 2 hakkında bir şeyler duymaktan sıkılmış olabilirsiniz. Ancak görüyorum ki birçok insan bu tarz dedikodu, sızıntı haberleri okumaktan vazgeçmiyor, adeta bunun için yaşıyor. Yakın zamanlı iPhone SE 2 söylentilerinin gelişimine kısaca bir göz atalım. iPhone SE 2 hakkında önce konsept tasarımlar gün yüzüne çıktı ve iPhone X’daki gibi bir çerçevesiz tasarımın iPhone 5 kasasına oturtulacağı söylendi. Daha sonra bunun bir hayalden öte olmadığı, iPhone SE 2’nin eski tasarımını koruyacağı söylendi. Biz daha tam olarak hayal kırıklığımızı yaşayamamışken birileri çıktı ve iPhone SE 2’nin hiç çıkmayabileceğini dile getirerek ümitlerimizi söndürdü.

KÜÇÜK EKRANLI TELEFON WWDC’DE TANITILACAK!

Bu haberlerden sonra iPhone SE 2’nin çıkacağı ama ufak tefek performans iyileştirmeleri dışında bir yenilik olmayacağına dair şeyler duyduk. Sonra Mart ayında tanıtılacağı söylendi. Mart ayı geçti, WWDC’de tanıtılacağı iddia edildi. Tüm bu hengame arasında birisi kulaklık girişi olmayacak diye bir söylenti sıkıştırdı araya. Şimdi de Mayıs ayında tanıtılacak deniyor. Son olarak da ortaya iPhone SE 2 olduğu iddia edilen ama iPhone 5S çakmasından farkı olmayan bir video çıktı. iPhone SE’nin yeni versiyonu WWDC‘de tanıtılır, eski tasarım çizgisine sahip bir gövdeyle birlikte gelir ve A10 Fusion işlemcisine sahip olur. Kablosuz şarj, 2. nesil Touch ID ve geliştirilmiş kamera gibi iyileştirmelerle birlikte gelir. Fiyatı da iPhone SE’nin ilk fiyatı gibi 399 dolar seviyesinde olur.

İPHONE SE 2 İÇİN TİM COOK DEVREYE GİRECEK

Umarız Tim Cook bizi şaşırtır da tüm bu sızıntıları ters köşe yapacak bir cihazla karşımıza gelir. Tabi uzun süredir bu tarz şeyler olmadığını biliyoruz. Beklentilerinizi kendinize göre ayarlayın artık. Bu saatten sonra resmi bir açıklama, kendini tekrar etmeyen radikal bir gelişme olmadığı sürece iPhone SE 2 piyasaya çıkana kadar cihaz hakkında haber yapmanın çok da mantıklı olduğunu düşünmüyoruz ki Tim Cook tarafından yapılan bir açıklama yok.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. MErhaba
    inanın iphone SE2 haberleri diğer tüm iphone modelleri ve aksesuar haberlerinden daha çekici geliyor. Aslında ben de sizin gibi bunu takıntı yapmış vaziyetteyim. O yüzden yeni modelin çıkmasını iple çekiyorum. Bu arada benzer durum airpods 2 için de geçerli.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz