Ana Sayfa Haberler Microsoft Store için iTunes uygulaması yayınlandı

Microsoft Store için iTunes uygulaması yayınlandı

Daha önce bir türlü yayınlanmayan ve her türlü sorunun olduğu söylenen Microsoft Store için iTunes uygulaması sonunda yayınlandı. Apple kullanıcıları artık direkt olarak bilgisayarına indirebilirler ve kullanmaya başlayabilirler.

0

Microsoft geçen sene Mayıs ayında iTunes uygulamasının Windows uygulama marketine geleceğini açıklamıştı. Aradan geçen yaklaşık 1 yıl sonra iTunes, Windows 10 kullanıcıları tarafından uygulama marketinden indirilebilir hale geldi. iTunes hali hazırda Windows işletim sistemlerinde kullanılabiliyordu, ancak uygulamayı Microsoft’un kendi uygulama marketinden değil de harici olarak Apple’ın sitesinden indirmeniz gerekiyordu.

Her ne kadar bunun gayet normal olduğunu düşünsem de Windows kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu uygulama marketinde iTunes olmamasından şikayetçiymiş. Hatta markette en çok aranan uygulamalardan biri iTunes olmuş. Dolayısıyla Microsoft da buna yönelik bir yol haritası belirlemiş ve bir an önce yayına sokmuş. Daha önce yayına gelmeyen bu uygulama artık Apple sevenler için listeye girdi. Sizde çok kısa sürede indirebilirsiniz ki ücretsiz olarak mağazada yer alıyor.

Uygulamanın ilk olarak 2017’nin sonunda çıkması planlanıyordu ancak Apple “Müşterilerimize sorunsuz ve tam bir iTunes deneyimi sunmak istiyoruz” bahanesiyle bu tarihi ertelemişti. Microsoft, iTunes uygulamasının markete gelmesiyle birlikte kullanıcıların yazılımı daha kolay edinebileceklerini düşünüyor. Microsoft Store için yayınlanan iTunes’un tasarım olarak harici versiyonundan pek bir farkı olduğunu söyleyemeyiz. Microsoft kullananlar artık iTunes ile Apple cihazlarına istediği gibi davranabilecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz