Ana Sayfa Haberler Yapay zeka destekli Google News App Store’daki yerini aldı

Yapay zeka destekli Google News App Store’daki yerini aldı

Google News artık çok daha zeki ve aynı zamanda güncel haberli haliyle karşımıza çıkacak.Yapay zeka ile donatılan Google News uygulamasının detayları için hemen şimdi sizde bu haberimizi okuyun. App Store'dan sizde anlık haber okumak için Google News uygulamasına göz atabilirsiniz.

1

Google’ın haber servisi Google News, yeni tasarımı ve makine öğrenimi kabiliyetiyle iOS App Store’daki yerini aldı. Geçtiğimiz hafta Google I/O konferansında da duyurulduğu gibi Google News iOS uygulaması son dakika haberlerini analiz etmek ve kullanıcısına en uygun içeriği göstermek adına makine öğrenimi araçları ve yapay zeka teknolojilerini kullanacak.

Gelişmiş yapay zeka ve makine öğrenimi algoritmalarıyla oluşturulan Google News uygulaması özünde kullanıcıdan elde ettiği veriyi analiz ederek bu verilere göre en uygun haberleri ve içeriği göstermeyi hedefliyor. Uygulamada bulunan sizin için sekmesinde daha önce görüntülediğiniz 5 habere göre uygun içerikler oluşturuluyor ve ilginizi çekecek haberlere kolayca ulaşabiliyorsunuz.

GOOGLE NEWS YAPAY ZEKA İLE AYAKTA KALACAK

Google News iOS uygulamasının avantajlarından biri de uygulama içerisinde okuduğunuz haberlerin Google’ın mobil dostu teknolojisi olan AMP standartında görüntülenebilmesi. Böylelikle rahatsız edici reklamlara takılmadan hızlı bir şekilde haberleri okuyabiliyorsunuz.

RSS temelli haber uygulamalarından çok da bir farkı olmayan Google News iOS uygulaması sade tasarımı ve Google’ın teknolojileriyle diğer rakiplerinden sıyrılmaya çalışacak. Önceki adı Google Play Newstand olan Google News uygulaması iOS App Store’dan ücretsiz olarak indirilebilirsiniz. Uygulamanın boyutu 125 MB civarındadır ve aynı zamanda internetsiz çalışmamaktadır. İnternetin olduğu her yerde dünyanın her yerinden anlık haber okuyabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. indirdim. gmail şifremi falan istedi. sildim.

    Apple news Türkçe nerdesin?
    Apple Pay nerdesin?
    cihazlar için Siri Türkçe nerdesin?
    watch gsm versiyonu nerdesin?

    Tek artımız şuanda bu kurlarla bu fiyatlar bedava.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz