Ana Sayfa iPhone Uygun fiyatlı iPhone hakkında yeni sızıntılar var

Uygun fiyatlı iPhone hakkında yeni sızıntılar var

Uygun fiyatlı iPhone telefonların akıbeti hakkında oldukça fazla araştırma yaptık ve siz değerli okuyucularımız için oldukça değerli bilgiler edindik. Daha detaylı bilgi için hemen şimdi bu haberi okuyun.

3

Apple’ın son zamanlarda daha uygun fiyatlı, iPhone X benzeri bir model üzerinde çalıştığı sıkça dedikodusunu duyduğumuz bir konuydu. Bu konu üzerinde ekip olarak araştırmalar yaptık ve size direkt olarak kaynağından detaylı bilgi veriyoruz. Birçok insanın bu konu hakkında oldukça fazla iddiası var ama biz bu iddiaları çok mantıklı bulmuyoruz çünkü Tim Cook’un yol haritası Steve Jobs’un yol haritasından farklı değildir.

TWİTTER’DA HERKES BU SIZINTIYI KONUŞUYOR

OnLeaks adlı sitenin Twitter hesabını yöneten Steve Hemmerstoffer, Eylül ayında tanıtılması beklenen 6.1 inç ekranlı ve daha uygun fiyatlı bir modelin 3 boyutlu grafiksel görüntülerini sızdırmış durumda gibi duruyor. Twitter’da ortaya çıkan bir resim oldukça büyük ekranlı bir telefonun ortaya çıkacağını söylüyor ki sızıntı haberini veren hesap genelde doğru sızıntılarla karşımıza çıkıyor. Biz bu telefonun İphone X Plus olacağını tahmin ediyoruz.

İPHONE X TASARIMINDA DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK

Sızıntılardan da anlaşılacağı üzere iPhone X benzeri bir çıkıntıyla gelen iPhone’un FaceID’ye sahip olacağı tahmin ediliyor. O konuda bir kısıtlama olmasa da tek ana kameraya sahip olması ve kullanılan ekran panelinin LED yerine LCD olacağı söylenenler arasındadır. Bu sızıntıyla yeni iPhone modellerinde herhangi bir tasarım değişikliği olmadığını çok net bir şekilde görebiliyoruz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


3 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz