Ana Sayfa Yazılım İOS 12 kullanmak isteyenler Eylül ayını bekleyecek

İOS 12 kullanmak isteyenler Eylül ayını bekleyecek

0
iOS 12

WWDC 18 etkinliğinde Apple’ın yeni tanıttığı ve oldukça fazla övdüğü yeni işletim sistemi tanıtılmıştı. Kullanıcılar bu etkinliği izledikten sonra elbette hemen İOS 12 indirmek ve kullanmak istedi ama maalesef yeni işletim sistemi sadece geliştiricilere sunuldu. İphone kullanıcıları yeni İOS için biraz daha bekleyecek çünkü Apple yeni işletim sistemini yeni İphone modelleri ile kullanıma sunacak. Bu sebeple yeni İOS 12 için kullanıcılar sonbaharı, yani Eylül ayını bekleyecekler.

BETA SÜRÜM HAZİRAN’IN SON HAFTASI İNDİRİLEBİLECEK

Kullanıcılar İOS 12’nin beta sürümünü bu ayın sonunda indirebilecekler ama bunun için kesinleştirilmiş bir tarih belli değildir. Apple zaten son zamanlarda uzun süreli sözler vermek yerine tarihi belirsiz haberler vermeyi çok daha uygun buluyor. Haziran ayının sonunda ise beta sürümün kullanıcılara sunulması bekleniyor.

YENİ MACBOOK İÇİN YENİ İŞLETİM SİSTEMİ!

Haziran’ın ilk haftası ve ilk iş günü yapılan WWDC 18 etkinliğinde sadece İphone modelleri için aynı zamanda MacOS içinde yenilikler vardı. Bunu başka bir haberde sizlere sunacağız ama yeni MacOS ile birlikte gece modu kullanıma sunuldu. Bu kullanıcılar ve özellikle yazılımcıların üstünde durduğu bir konuydu ve sonunda gelmiş oldu. Gece moduyla birlikte birçok özellikle macOS güncellemesiyle birlikte ortaya çıkıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz