Ana Sayfa Apple Yeni iPhone X renkleri Apple için bir ilk olacak

Yeni iPhone X renkleri Apple için bir ilk olacak

0

Apple’ın yeni tasarım İphone X modellerinin gelecek etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Bununla birlikte kullanıcıların merak ettiği sorulardan birisi ise etkinliğin tarihi oluyor. Apple Park tahminlere göre yine Eylül ayında bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Bu etkinlikte ise yeni İphone X ile birlikte iPhone SE 2 modellerinin tanıtılması bekleniyor. Sosyal medyada ortaya çıkan bir habere göre yeni İphone X renkleri bir hayli değişik olacak ve bu değişiklik şirketin tarihinde bir ilk olarak değerlendiriliyor. Ortaya çıkan sızıntıya göre İphone X renkleri arasında pastel renkler olacak.

İPHONE 5C İLE ORTAYA ÇIKMIŞTI

Apple’ın yeni İphone X modellerinde kullanma ihtimali yüksek olan bu renkleri daha önce İphone 5C ile denemişti ama bu renkler çok fazla satmamıştı. Sızıntılar ile ünlü @OnLeaks yeni bir haber ile geldi. Bu habere göre ise mor ve yeşilin pastel renklerinin İphone X ile tekrar gün yüzüne çıkabileceği söyleniyor. Bu ne kadar doğru bilmiyoruz ama bu stratejiyi Microsoft kendi işletim sistemine sahip telefonlarında da denemiş ve başarılı olamamıştı. Apple’ın bu renkler ile başarısı ne olacak hep birlikte göreceğiz.

UZMANLAR BU İHTİMALİ GERÇEK DIŞI GÖRÜYOR

Yeni pastel renklerin ise uzmanlara göre ortaya çıkması tam anlamıyla imkansız görünüyor. Bu anlamda sizinde düşüncelerinizi merak ettiğimizi söylemeliyiz. Birkaç markanın denediği ve başarı yakalayamadığı, bununla birlikte Apple’ın siyah, beyaz ve özellikle kırmızı renklerdeki satış başarısından sonra bu renklerin ortaya çıkması ihtimalinin gerçek dışı olduğu doğru çıkacak gibi duruyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz