Ana Sayfa iPhone Yeni iPhone SE yerine başka bir telefon tanıtılabilir

Yeni iPhone SE yerine başka bir telefon tanıtılabilir

Apple'ın hangi tarihlerde etkinlik yapacağı belli değil ama bize gelen haberlere göre Eylül ayında 4 yeni modelin tanıtacağı tahmin ediliyor. Ayrıca yepyeni ve uygun fiyatlı bir telefonun geleceği söylendi.

0

Apple’ın son zamanlarda hangi tarihlerde nasıl etkinlikler yaptığını bilemez hale geldik. Oldukça farklı zamanlarla yapılan etkinliklerin artık bize oldukça farklı geldiğini bildirmek istiyoruz. Gelen haberlere göre bu sene tanıtılması beklenen iPhone SE’nin iddiaya göre yeni yıla bile çıkmayacağı söyleniyor. Bunun yerine yepyeni ve daha uygun fiyata bir İphone çıkabilir. Bu telefonun ekranı ise muhtemelen 6.1 boyutunda olacak ve özellikleri ise muhtemelen iPhone SE standartlarında olacak. Ama diğer bir yandan yıllardır güncellenmeyen tasarımı ile küçük ekranlı bir telefon modeli olan iPhone SE’nin yeni modelinin bu yıl içerisinde de çıkması bekleniyor.

EYLÜL AYINDA 4 YENİ MODEL ÇIKACAK

Tim Cook’un tıpkı eskiden olduğu gibi bu yıl Eylül ayında da sahneye çıkması bekleniyor ki bu sahnede 4 yeni modelin çıkacağını tahmin ediyoruz. iPhone X’in yeni modeliyle birlikte iPhone X Plus, iPhone SE 2 ve adı ne olacağı belli olmayan uygun fiyatlı bir telefon modelinin geleceğini tahmin ediyoruz. Sihirli Elma’yı takip ederek sizde yeni İphone modelleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Bu 4 yeni model ile birlikte ayrıca yeni iOS ile ilgili yeniliklerinde olacağı tahmin ediliyor.

3 BİN LİRANIN ALTINDA FİYATA SAHİP OLACAK

İsmi ve cinsi belli olmayan uygun fiyatlı iPhone için henüz yeni bir gelişme yaşanmıyor ama Türkiye fiyatı ile 3 bin liranın altında bir fiyata sahip olması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz