Ana Sayfa iPhone iPhone satışlarının artışı için bataryalarda yenilik yapıldı

iPhone satışlarının artışı için bataryalarda yenilik yapıldı

Yeni batarya teknolojisiyle birlikte İOS 12 artık iPhone bataryasını bir hayli zirveye çıkaracak. Bununla birlikte şarj süresi zirveye çıkacak ve bu sebeple iPhone satışlarının yükseleceğini düşünüyoruz.

0

Apple’ın bu yılın ilk etkinliğinde tanıttığı yeni işletim sistemi birçok kişi tarafından topa tutulmuştu. Bunun ana sebebi ise tasarımsal değişikliğin yanında çok büyük değişikliğin olmamasından dolayıydı. Bize gelen bilgilere göre ise iOS 12’de en büyük yeniliklerden bir tanesi genel olarak batarya üzerine tasarlandı. Batarya ve şarj süresinde devrim yaratması beklenen iOS 12 ile birlikte satışlarında bir hayli yukarıya çıkacağını tahmin ediyoruz. Tim Cook ve ekibi iPhone X ile başarıyı yakalayamamıştı ve iPhone X ile bir hayli az telefon satışı yaparak oldukça geride kalmıştı. Durumu toparlamak için bütün kullanıcıların duygusal tarafı olan bataryada değişikliklerin yapılacağı söyleniyor.

YENİ TELEFONLARIN SATIŞ ORANI YÜKSELECEK

Hem işletim sistemi hem de yeni çıkacak telefonlarda çok ciddi bir tasarım farkı yaşanmayabilir ama biz sadece batarya sebebiyle bile telefonların bir hayli yüksek satış oranına sahip olacağını düşünüyoruz. Şuan mevcut telefonların şarj durumu tam anlamıyla hiç denecek kadar az gidiyor ve iPhone kullanan herkes gün içerisinde dışarıya şarj cihazıyla birlikte çıkıyor. Bu durum artık ortadan kalkacak ve çok daha yeni özelliklerin geleceği tahmin ediliyor. Bütün detayları Eylül ayında yapılması beklenen etkinlikte göreceğiz. iOS 12 ve yeni telefonlar hakkında merak ettiklerinizi hemen alt taraftan bize sorabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz