Ana Sayfa Haberler iOS 12 Beta 2 ile Apple Watch Series 4 Ortaya Çıktı!

iOS 12 Beta 2 ile Apple Watch Series 4 Ortaya Çıktı!

iOS 12 Beta 2 birlikte oldukça fazla eleştiri alan çizilen Apple Watch saatlerinin yeni serisi ortaya çıktı. Yeni saatlerin detayları ve bizim yorumlarımız için haberimizi okuyun.

0

Apple, iOS 12, macOS Mojave, watchOS 5 ve tvOS 12’nin ikinci geliştirici betalarını dün yayınladı. Apple’ın iOS 12 beta 2 ile gözle görülebilir yeniliklere ve değişikliklere gittiği görülürken arkaplanda da geleceğe dönük birtakım hazırlıklar yaptığı görülüyor. Yeni Apple Watch Series 4 bomba gibi geliyor. Apple Watch’lar hala bir iPhone’a bağımlılar ve bu yüzden iOS kaynak kodlarında yeni Watch modelleri ile karşılaşmak nadir yaşanan bir durum değil. Çünkü iOS ile Apple Watch‘un eşsiz bir birlikteliği var ve bu birliktelik birtakım sırların ortaya çıkmasına neden olabiliyor; iOS 12 beta 2’nin kaynak kodlarında yeni nesil Apple Watch modelleri için tanımlayıcı kodların olduğu keşfedildi.

Yeni Apple Watch modelleri için kullanılan tanımlayıcılar watch4,1, watch 4,2, watch4,3 ve watch4,4 olarak belirlenmiş. Bu model tanımlayıcıları watch3,1, watch3,2, watch3,3 ve watch3,4 olan Apple Watch Series 3’ün mevcut model tanımlayıcıları ile eşleşiyor. Yeni nesil Apple Watch modelleri için MTUD2, MTUK2, MTX92 model kodları kullanılıyor.

Apple’ın yeni iPhone’ları piyasaya sürmek için beklediği Eylül ayındaki özel etkinliğinde başta yeni nesil iPhone X ile birlikte iPhone X’in daha büyük ekranlı bir “Plus” modelini ve daha uygun fiyatlı LCD bir ekrana sahip iPhone modelini tanıtması bekleniyor. Şirketin yeni iPhone modelleriyle birlikte muhtemelen Apple Watch Series 4 olarak adlandıracağı yeni Watch modellerini de duyurması bekleniyor. Apple Watch Series 4’ün ekranının mevcut modellere kıyasla yüzde 15 daha büyük ekrana ve daha güçlü bir çipe sahip olması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz